Романска лотарија: Им ги зема парите на децата, а другото е чиста среќа! (видео)

lotarija

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ваква лотарија, до сега веруваме не сте виделе.

Дечината му даваат пари и ја чекаат својата награда. 🙂