Рики Мартин ја објави веридбата со сирискиот уметни Јван Јосеф

Порториканскиот пејач Рики Мартин официјално ја соопшти свршувачката со неговиот партнер, арапскиот уметник Јван Јосеф. Пејачот веста ја објави во средата, на гостувањето во шоуто на Елен ДеГенерис.

A photo posted by Jwan Yosef (@jwanyosef) on

Парот се запозна пред нешто повеќе од една година, за време на изложбата од Јосеф, а Мартин изјави дека до уши е вљубен во 32-годишниот уметник кој е роден во Сирија, но пораснал во Шведска.

A photo posted by Jwan Yosef (@jwanyosef) on

„Ги видов неговите уметнички дела и навистина многу ми се допадна неговата работа. Оригинален е. Го контактирав и така почна сè“, вели 44-годишниот Мартин.