Прв трејлер за историскиот филмски хит „Викторија и Абдул“


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Првото официјално најавно видео за историската драма „Викторија и Абдул“ е достапно за широката јавност.

Невреојатната приказна базирана на вистините настани говори за пријателството помеѓу кралицата Викторија во поодминати години (ликот го игра оскаровката Џуди Денч) и индискиот чиновник по име Абдул Карим.