Видео

Проба да крене 400 килограми – појдоа колената

Рускиот професионален кревач на товар, Александер Седих, национален рекордер во кревање на тегови доживеа застрашувачка повреда, откако му пукнаа двете колена во обид да крене 400 килограми на Европското првенство во пауерлифтинг (РАВ верзија).

To Top