Познатата ескорт дама открива: Мажот може да се возбуди на еден начин, а ќе и се допадне и на жената!


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Според зборовите на професионалката, за да го задоволите своето момче, прво морате и самите да знаете што ви годи во сексот, бидејчи без тоа сознанија не можете да ги задоволите другите.

Ескорт дамата, Аманда Гоф од Австралија во порно индустријата е веќе шест години и одлучи да им објасни на сите жени што е она што момците најмногу ги привлекува во креветот.

„Станува збор во предиграта. Односно да знаете како да се возбудите. Видејќи на мажите се им се врти околу егото, ним забавата им е загарантирана ако знаат дека вие сте задоволени благодарение на неговите вештини“, објаснува Аманда позната како Саманта Х.

И траењето на сексот е за жените важно. Според објавените статистики, жените во старосна доба од 45 до 54 години имаат идеален секс во траење од 16:07 минути, а оние помладите од 36 до 44, преферираат нешто подолг секс од 16:12 минути.