Поранешен НБА кошаркар во емисија во живо призна дека сопругата ја изневерил со – 341 жена! (видео)

Поранешото крило на Детроит Пистонс, Џејсон Максиел имаше отворен разговор во популарното реално шоу во САД „Fix my Life“.

Водителката на шоут ги седна пред себе Џејсон и неговата сопруга и со нив разговараше за проблемите: Честото конзумирање на алкохол и неверствата на Џејсон.

Како што самата сопруга на поранешниот кошаркар кажа во шоуто таа знаела „само“ за осум, но во текот на разговорот водителката само нагласи дека се повеќе од 50.

Во тој момент Бренди го напушти студиото, а нејзините зборови беа дека за неа и осум биле многу.

Но, вистината е многу полоша и од 50, па можеме само да замислиме каква ќе беше реакцијата на Бренди доколку Џејсон во тој разговор го признаеше она што на водителката и го призна кога разговараа „еден на еден“.

Верувале или не, тој својата сопруга ја изневерил со 341 жена!