Полнењето на „пумпариците“ во филмовите е само мит – еве како изгледа тоа во реалноста

Кога акционите филмски фраери едноставно само ја репетираат пумпарицата и пукаат сериски без застој и задршка, а некои како Шварценегер ја репетираат и со една рака, тоа го има само таму – на филмовите. Еве како изгледа пукањето со вакво огнено оружје во реалноста.