Покварениот менталитет на елитизмот: Со бебе ја бркаа од прва класа оти немала таков билет


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Мајката се обидуваше да им објасни дека има билет, иако не е од прва класа, но дека во првата класа има означено седишта за луѓе со приоритет, во кои спаѓа и таа бидејќи беше со малечко бебе во рацете, но покварените елитисти сметаа дека треба да биде избркана од првата класа.