„Побрзо тато, побрзо“: Ова се најбизарните работи слушнати за време на секс!

Еден од начините да ја загреете температурата во спалната соба дефинитивно може да биде валканиот разговор, но понекогаш она што го слушате за време на сексот може да има спротивен ефект.

На еден женски форум, жените ги поделиле најбизарните работи кои нивните партнери ги изговориле за време на сексот. Прочитајте.

„Можеме да го пуштеме натпреварот на денот?“

„Го збираат денес ѓубрето?“

„Бебето гледа во нас веќе пет минути“

„Леле, кучето ми го лиже задникот“

„Срање, поради тебе ја пропуштив Војната на роботите“

„Зошто се уште не си почнала да вриштиш?“

„Зошто не ги дупнеш брадавиците како мојата бивша девојка?“

„Повтори го тоа, мојата жена никогаш не го прави“

А како најинтересно го издвојуваме „навивањето“ на својот три годишен син кој му велел на таткоти „Побрзо тато, побрзо“.