Видео

Пијана продавачка „левел не знае за себе“

Кога едно развеселено и подзапиено руско друштво наминало во една локална продавница за да прикупи пијачка, таму ги пречекала продавачка која била „многу пијачки пред нив“.

Кога ја разбудиле, „камен пијана“, таа едвај нешто кажала, а празното шише и истурениот пијалок по пултот биле јасен знак што тука претходно се случувало. Дојдената екипа не отстапувала од купувањето, па по неколку секунди пијаната продавачка паднала на под и повеќе не можела да стане.

Advertisements
To Top