Актуелно

Пендаровски по грешка најавен како Стево ЦРВЕНКОСКИ

На денешната конференција за медиумите, после одржаниот состанок на Советот за безбедност, од кабинетот на претседателот на Македонија, по грешка, Стево Пендаровски го најавија како Стево Црвеноски. Пендаровски со насмевка веднаш реагираше на таа грешка и претставничката на неговиот кабинет се поправи.

To Top