Пеколната одмазда на бразилските граѓани кон криминалците со мотори – погледнете што се случува по улиците (снимка)


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


На снимките објавени на социјалните мрежи се гледа серија ситуации во кои бразилските граѓани на улиците со своите автомобили удираат криминалци со мотоцикли.

Криминалните возачи на мотоцикли ги користат овие превозни средства за да ограбат луѓе, а потоа да забрзаат за да не бидат уапсени од полицијата.

Убиствата предизвикаа негодување во јавноста на социјалните мрежи, додека некои луѓе го поддржаа овој начин на одмазда кон криминалците.