Жешко

Пак провоцира!

Жешката и провокативна Бјанка веројатно е најпопуларната навивачка во рамки на NFL лигата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bianca ghezzi (@biancaghezzi) on

Атрактивната Бијанка не престанува да објавува провокативни фотографии на социјалните мрежи дури и од карантин.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bianca ghezzi (@biancaghezzi) on

Taa стана позната по скандалот кога на бејзбол ги покажа своите голи гради од трибините. Убавата навивачка е многу активна и на социјалните мрежи. Деновиве повторно провоцира со нова доза разголени фотографии.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bianca ghezzi (@biancaghezzi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bianca ghezzi (@biancaghezzi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bianca ghezzi (@biancaghezzi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bianca ghezzi (@biancaghezzi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bianca ghezzi (@biancaghezzi) on

To Top