Овие делови од женското тело се инспирација и ерогена зона за мажите: Тоа не се деколтето, задникот…


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Поголемиот дел од мислите кога мажите се во прашање е дека паѓаат на совршена, затегната, издолжена и женско тело без маани. Но, вистината е дека тие всушност сакаат неочекувани детали, а најмногу го почитуваат природниот изглед.

Коса

Нејзиниот мирис и свежина кога ќе ги потрпе своите усни сакајќи да ја бакне. Начинот на кој таа паѓа преку очите буди желба лесно да ја тргне зад вашето уво, и има желба со раката да мине низ нејзе и да ужива во нејзината мекост.

Кожата

Така лесна и мека, како да го повикува на бакнеж и нежен допир. Токму кожата е една од причините зошто маѓите би сакале да минуваат романтични моменти со жената отколку со својата богата колекција филмови за возрасни.

Рамена

Има нешто во женските рамена и вратот што за мажите е неодоливо. Можеби тоа е совршен облик кој ги привлекува да се доближат, нежно да ги приклонат своите усни и да го вдишат тој природен мирис на женската кожа. Овој дел од женското тело воедно се смета и за ерогена зона.

Грбот

Темел на секое елегантно држење и грациозно одење е дискретната С линија, за која бројни мажи истакнуваат дека ги привлекува повеќе од деколтето. Суптилно нагласен израз или одлично парче облека, цврст и убаво обликуван грб на бројните уметници им се инспирација, а за момците магнет на привлечност.