Оваа боја не смеете да ја носите на првиот состанок!

Нервозата пред да излезете на првиот состанок секогаш е присутна, а деновите пред состанокот ги поминуваме размислувајќи за тоа што да се облече, каква шминка и каква фризура да се направи.

Притоа, наводно постои таа единствена боја која не треба да ја облечете на првиот состанок бидејќи тоа може негативнио да влијае врз личноста и да ве одбие. Станува збор за жолтата боја!

A post shared by Samantha (@thenyblonde) on

Веројатно станува збор за некој психолошки фактор, а жолтата боја очигледно лошо влијае на првиот впечаток, па затоа можеби е подобро да не ризикувате ако личноста ви се допаѓа.