Овие четири знаци говорат дека тој не е за вас!

Дали е некој спремен за сериозна врска или не, не можеме со сигурност да знаеме ако тој некој јасно не ни го каже тоа. Но, сепак постојат знаци кај вашиот потенцијален партнер на кој може да обрнете внимание веќе во првите неколку месеци врска и тие јасно ќе ви кажат дали меѓу вас ќе се роди љубов.

Пребрзо се зближува
Ако забележете дека уште на почеток е многу радознал и сакат да го знае секој ваш детал за вашиот живот пред него, многу веројатно е дека никогаш ништо сериозно нема да се случи со вас.

Тоа што го прави не се совпаѓа со тоа што го зборува
Убавите зборови ви го привлекуваат вниманието, но неговите дела не се поклопуваат со она што ви го зборува? Да, тоа е многу јасен знак дека воопшто не е озбилен за тоа што го зборува.

Се однесува непредвидливо
Два дена не прекината ве бара и ви пишува слатки пораки, а потоа го нема цела недела и така во круг? Ова необично и непредвидливо однесување е знак за недоверлив партнер. А вие се разбира дека не сакате таков.