Ова требаше да биде асистенција, ама…


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Се обиде префинето да ја подаде и да ја измами одбраната, а на крај и самиот не знаеше како испадна ваков гол. Се чудеше и како да не му беше јасно.