„Оган“ близначки


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Шенон и Шенејед Клермонт се популарни американски близначки кои доаѓаат од кич-светот и евтината манифестација на Инстаграм популарноста, а кои станаа познати во јавноста по учеството во едно реално шоу.

Денес, атрактивните сестри се многу активни на социјалните мрежи. Двете се занимаваат со моделинг. Шенон и Шенејд кои сакаат мнхогу да се фотографиираат во секси изданија се посебно популарни меѓу мажите.

Близначките изгледаат навистина неверојатно, поради нивната идентичност многу често снимаат спотови, но и имаат своја линија на облека. Добро, факт е дека се „полни со пластика“, ама во светот на инстант-славата на тоа одамна престана да се фаќа кусур.