Од само една катрактеристика, зависи ГОЛЕМИНАТА на машкиот полов орган!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Големи се разликите во афинитетите и желбите во текот на сексуалниот однос, сепак, постојат некои знаци дури и по првата средба кои ќе ви дадат одговор на извесните очекувања.

Во зависност од сензибилитетот, па и темпераментот, очекувањата во текот на сексуалниот однос варираат.

Доколку сте некој кој преферира мирна и стабилна врска, веројатно ќе ви биде потребно подолго време да го запознаете партнерот и време да бидете интимни со него.

Од друга страна, оние кои имаат авантуристички дух, имаат потреба со некој да ги соединат страстите, често не мислејќи на тоа „што ќе биде утре“.

Сепак, постојат извесни поделби за тоа кој каков е во креветот.

Момците кои премногу зборуваат и гестикулираат имаат потреба за блискост, но и да го задоволат сопственото его. Многу се пребирливи во изборот на партнерка на долги стази, но не прават проблем кога врската се сведува на една ноќ.

Момците кои делуваат повлечено, од кои буквално „вадите зборови со клешти“, посполно изненадуваат во креветот со својата фантазија. Тие се страствени и неретко многу „надарени“ за разлика од првата категорија.

Добра е, а и позната оттука и една стара народна која вели: „Молчи и работи“.