Обама во различни изданија: Официјалниот фотограф на Белата Куќа ги објави своите омилени фотки

Барак Обама ги отслужува своите последни денови во Белата Куќа како претседател на САД, пред новоизбраниот прв човек на САД, Доналд Трамп, да се всели во претседателската куќа.

За време на неговиот продолжен осумгодишен мандат, официјалниот фотограф на Белата Куќа, Пит Соуза, му направи речиси 2 милиони фотографии на Барак Обама. А сега Соуза откри и ги објави неговите омилени фотографии на кои во фокус е претседателот.

14-11-obama1