Ново од 2Cellos: Спот за Game of Thrones

2Cellos го објавија “Game of Thrones“ (тема од серијалот “Игра на троновите“), прв сингл од најавениот албум “Score“.

Со нумерата е објавен и спот во режија на Дарко Дриновац сниман во Дубровник на местата каде што е снимана серијата “Игра на Tроновите“.