Славни

Нивес Целзиус расчепатена во кујната со бомбастично длабоко деколте

Уште една провокативна фотка од Нивес Целзиус чисто за внимание и ништо друго. Таа периодов е во Белград, каде не излегува од длабоко деколтирани маички, а со длабоко деколте се појави и на концертот од Северина.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Сега опна уште една жешка и скокотлива фотка на која позира расчепатена седната на кујнски елемент, со бомбастично отворено деколте. За да даде некакво (било какво) значење на оваа фотографија, Нивес проба да пласира и една од нејзините „дневни мудрости“: „Ништо нема да ми го расипе овој ден“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

To Top