Не знаеме за вас, ама ние сакаме овде да се преселиме (видео)

Прекрасниот норвешки архипелагЛофотен сместен во арктичкиот круг. Толку ни треба нам како инфо, а и вие доволно е толку да знаете. Останатото го имаме на видеото.