Најновите студии покажуваат која е идеалната големина на пенис за задоволство на сите жени


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Големината на машкиот полов орган секогаш предизвикува дискусија, а досега имавме можност да слушнеме различни бројки.

Токму поради тоа, тим од научници решил да се позанимава со оваа вечна тема и конечно да го даде вистинскиот одговор.

Во новата стунија е пронајден одговорот на прашањето која е големината на пенисот кој ќе ја задоволи секоја жена.

Научници од универзитетот во Мексико и Универзитетот од Калифорнија собрале 75 жени на возраст од 18 до 65 години, кои се во хетеросексуални врски и имаат постојано сексуални односи.

Тие имаа задача да погледнат 3Д приказ на пенис од разни величини и дебелини, од 10 до 21,5 цм и да изберат пенис во свој „вкус“.

Дојдоа до сознанија дека величината од 16 цм е идеална за пенис според мислењето на повеќето жени.