Најјаката реклама: Кога ќе си признаеш дека си бил грд и не се срамиш од тоа (видео)


Хрватска против “лудите“ јапонци - 16 ден ↓↓↓Од Шкода се довоно доблесни да си признаат дека од денешна перспектива не се баш многу горди на дизајнерскиот багаж кој го имаат и си го носат од нивните стари модели произведени во ’90-те години.

И не се срамат од тоа, туку го користат на јак начин во маркетиншки цели. Само, потсетуваат дека не биле тие единствени со грд „моден“ (читај дизајнерски) тренд кон крајот на минатиот век. Резултатот е една од најискрените и најчесни реклами кои сте ги погледнале.