Вебкафе

На српски начин: Возење Спачак со отворен покрив на снежни услови

Твитерџијата од Србија со Твитер „аватар“ Lowlander објави фотографија од својот пријател како го вози сопствениот автомобил и од него направи вистинска инстант атракција и хит на социјалните мрежи, без веројатно да има таква намера.

„Она кога снегот ти го искинал платнениот покрив, а ти мораш на работа. Мојот пријател Ацо“, напиша Твитерџијата во описот на фотографијата.

Фотката веднаш стана вирален хит на социјалните мрежи, а многумина беа сомничави во нејзината автентична непосредност, па Lowlander објави уште една фотографија како доказ дека неговиот пријател навистина го вози Спачакот со отворен покрив држејќи чадор во едната рака.

Advertisements
To Top