МВР потврди: Маж се обидел да силува кандидатка за советничка на ВМРО-ДПМНЕ


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Маж се обидел да силува кандидатка за советничка за општина Дебарца во штаб на политичка партија, ова било пријавено во Министерството за внатрешни работи. Чинот бил пријавен вчера по 18,40 часот и наводно се случил во просториите на штаб на ВМРО-ДПМНЕ во село Требеништа.

Според информациите од полицијата, лицето Ф.П. М. било пријавено дека се обидело да изврши полов напад над К.П., кандидатка за советничка за Општина Дебарца.