Му требаше само снег за ова: Погледнете што изгради типов во својот двор


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Reddit корисникот dickpoop88 преку Imgur објави фотографии од своето, како што тој го нарекува, луксузно игло, кое си го изгради во својот двор и кое му служи како место за одмор и релаксација, пренесува Mashable. За тоа му беше потребно само доволно количество снег.

28.1.iglo1

Иглото се состои од врата на лизгање, изработена од дрвени плочи, а кога ќе влезете внатре, преку патека поплочена со даски од кедар стигнувате до дневната соба која е опремена со мала полица за книги, мини бар, дрвена верверица и декоративни свеќи.

28.1.iglo2

Неговиот мал снежен рајски дом има уште една врата на лизгање, зад која се наоѓа соба за вежбање со тег. Интернет популацијата е воодушевена од неговата импресивна и несекојдневна градба.

28.1.iglo3

28.1.iglo4

28.1.iglo5

28.1.iglo6

28.1.iglo7