Момците имаат страв и трепет: Овие жени имаат секогаш адут во ракавот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Постојат жени кои точно знаат што сакаат и како тоа ќе го остварат. Нивната самоувереност, храброст, интелегенција, па дури и помалку надмоќен став, на многумина мажи им влева „страв во коски“.

Еве кои дами се меѓу нив:

Овен

Жените родени во овој знак имаат екстремно силна желба и немаат влакна на јазикот. Кога мажот ќе ги праша: „Нешто не е во ред?“, ќе добијат брутално искрен одговор.

Близнаци

Тишината во друштвото со жена родена во знакот Близнаци? Тоа е невозможно, бидејќи тие сакаат дискуссии, и тоа најмногу оние гласните. Она што за нив обично е плус на работа, тоа најчесто ги преплашува момците.

Скоприја

Мачо момците немаат шанси кај жените родени во знакот Скорпија. Таа со еден поглед ќе го избрише целата негова машка гордост и его. Тешко дека со неа ќе започне дискусија, бидејќи таа секогаш ќе има во ракав силни и несоборливи аргументи. Вистинска жена – змеј.