Живот

Секогаш оставени, секогаш со скршено срце: Овие три хороскопски знаци имаат лоша љубовна карма…

Да оставаш или да бидеш оставен. Ваквите ситуации се неопходни, а хороскопот открива кои знаци се постојано оставени…

Близнаци

Друштвени, обожуваат запознавање со нови луѓе и склони се на авантури. Лесно привлекуваат партнер, но проблем е да го задржат. Со оглед на тоа дека постојано се во потрага по ново возбудување, Близнаците често делуваат неодговорно и нестабилно, поради што партнерите често ги оставаат.

Рак

Раковите многу лесно се заљубуваат, а цел нивни живот е предводен од емоции. Се доживуваат многу интензивно, поради што лесно е да ги повредите. Раковите многу често остануваат без партнер.

Девица

Многу организираните Девици, многу често посветуваат премногу внимание на деталите и не се откажуваат од планираната рутина. Делуваат како досадни личности. Поради своите манири секогаш се „материјал“ за напуштање.

To Top