Марјана Станојковска во кралско издание на Виенскиот бал во Скопје

Викендов, во Скопје, се одржа 20. издание на ексклузивната манифестација Виенски бал.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARJANA STANOJKOVSKA (@marjanamay) on

На овој престижен настан, меѓу другите присутни, беше и славната македонска убавица и водителка Марјана Станојковска.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARJANA STANOJKOVSKA (@marjanamay) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARJANA STANOJKOVSKA (@marjanamay) on

Марјана беше облечена во раскошна црвена креација, стилски надополнета со блескава тијара за кралски изглед на убавицата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARJANA STANOJKOVSKA (@marjanamay) on