Marble Conveyer Belt – дали можете да погодите што е ова чудо?

Marble Conveyer Belt е механички сложена и функционална музичка машина која е конструирана да произведува серија и комбинација од различни звуци кои прават музика во одреден ритам. На музиката произведена од оваа машина буквално можете да играте како на некоја журка.