Малата има огромна, огромна среќа што е жива: Ја погледна смртта в очи – буквално!

На снимката убаво се гледа како преку прозорецот влегоа двата куршуми испукани од криминалците во престрелката со полицијата надвор од салонот. Престрелката се случи во градот Чендлер, Аризона, САД. Едниот криминалец веќе е зад решетки а другиот сеуште е во бегство.