Македонско-руска стопанска комора и руски „Македонски дом“ потпишаа договор за соработка


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Македонско-руската стопанска комора денеска ќе потпише Договор за соработка со „Македонски дом“ од Москва.

Договорот ќе го потпишат Ѓорѓи Дика, претседател на Македонско-руската стопанска комора и Нина Владимировна Жарова, генерален директор на „Македонски дом“ од Москва.

По потпишувањето на Договорот Дика и Владимировна Жарова ќе одржат прес-конференција за можностите за зголемување и балансирање на трговската размена на Република Македонија со Руската федерација.