Луѓето со оваа крвна група за мајстори во креветот!

Познат е фактот дека лицата со нулта крвна група можат да дадат крв на сите останати крвни групи, но тие се разликуваат и по уште некои работи. Така, интересно е да знаете дека тие припаѓаат на групата најдобри љубовници меѓу останатите крвни групи. Подготвени се и да ги отфрлат своите задоволства само да му направат убаво на партнерот.

Интересно е што се ужаснуваат од монотонија, па во креветото бараат личност која е непредвидлива еднакво како и тие. Сакаат да пробаат нешто ново, но ништо премногу екстремно.

Би сакале да испробаат нови пози, понекогаш и играчки, но повторно ништо премногу екстремно.

Инаку, луѓето со нулта крвна група по природа се оптимисти, одговорни и совесни.

Но, и тие имаат свои најслаби точки,а тоа се стресот и досадата. Тоа ги убива во поим и понекогаш често ги менуваат партнерите, па со самото тоа големи се шансите дека ќе бидете оставени. Адреналинот е она поради кое се чувствуваат живи – што повеќе се активни, тоа се со повеќе позитивна енергија.