Лидија Бачиќ го спреми новиот спот: Погодете што снимаше камерата!

Лидија Бачиќ – Лиле ја најави премиерата а спотот, а се смета дека на снимањето освен таа, добро се забавуваше и техничката екипа. Лиле Фатале на Инстаграм објбави дека нејзиниот спот „3 минути“ ќе ја доживее премиерата на 28 мај во 12 часот, а спотот го најави со прилог од снимањето.

На фотографијата на која позира потпрена на дрво, додека камерманите го зумираат нејзиното деколте, напиша: „Добра камера и добра пејачка се предуслов за добар спот“.

На другата фотографија напиша: „Природа во природа“, а со тоа се согласија и нејзините фанови. Некои ја нарекоа принцеза, а прилогот од снимањето на спотот може да го погледнете во продолжение.