Квалитети кои треба да ги поседува, освен „згоден, паметен и црнокос“

Ако е згоден, висок маж со црна коса и тој е навистина за тој кој сонувате, имаме лоши вести, односно најверојатно ќе останете сами и несреќни.

Ако навистина сакате љубов, ова се квалитетите кои е подобро да ги барате кај мажот.

1. Добар према другите
2. Интелегентен
3. Добра смисла за хумор
4. Почитување према другите
5. Толерантен
6. Смирен
7. Со јасни цели
8. Отворен за покажување чувство
9. Верен

Наместо да се фокусирате на површното, обитедете се со некои од овие квалитети. Гарантираме дека ќе бидеш посреќна, отколку со некој кој ти се допаѓа, односно згоден, висок и црнокос.