Жена се лизна и падна, а тогаш се појави неочекуван спасител (видео)

Во британскиот град Ватфорд, камерата забележа една интересна ситуација во ова „лошо“ време.

На снимката се гледа како жената која оди по замрзнатиот тротоар во еден момент се лизга и паѓа.

Во истиот момент кога падна, се појавува неочекуван спасител, и кој друг, ако не Дедо Мраз 

Погледнете: