Неспретна девојка на мраз стана сензација на Твитер (видео)

Пред неколку дена 16 годишната Мадока Такајама после четири години повторно застана на мраз, но не ни помислила дека ќе стане хит на социјалните мрежи.

Имено, нејзината пријателка Кјока Танака одлучила да го овековечи цело случување. Снимката за само неколку дена стана вирална, а ќе ви стане јасно веднаш штом ќе погледнете.