Купив прстен за да ја запросам, а потоа ја дознав ШОКАНТНАТА ВИСТИНА…?!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Еден дечко дознал дека девојката му спие со кој стигне, од механичар, продавач до сопственик на авто салон. Својата ситуација ја сподели за „The Sun“, а од нивната колумнистка бараше совет.

Ова е неговата приказна:

Драга Дидри,

Имам 28 години и личен тренер сум. Мојата девојка работи во салон за автомобили. Има 25 години и опкружена е со момци на работа, но никогаш не сум се грижел околу тоа.

Неодамна налетав на пријател чиј брат работи во истиот салон како и таа. Ми кажа дека мојата девојка има репутација, во гаражата спие со кого стигне , со механичари, продавачи, па дури и со шефот.

Ја соочив со тоа, и призна дека тоа го прави повеќе од две години. Веќе купив прстен да ја запросам и сакав, но сега тој стои на полицзта.

Се уште сме заедно, но не можам да преминам преку тоа. Повеќе не можам да и верувам.

Совет:

Не е ниту чудно што не можеш да и веруваш. Ќе мора многу да се потруди и да докаже дека се променила. Сега се наметнува прашањето, зошто така се однесувала? Каков однос има со родителите?

Мојот совет можеби и може да ти помогне, но мора да ти биде јасно дека таа има само една прилика да се докаже.