Спорт

Корисни совети за кладење

Спортот како спорт има многу фанови, но фудбалот е број еден, па токму затоа и тоа е секогаш прв избор за обложување.

Во овој текст накратко ќе ви кажеме како да се обложувате на овој спорт.

Фудбалската понуда е многу популарна и многу голема, а исто така и букмејкерите имаат голем број на настани. Тие нудат многу опции за обложување на еден натпревари, а вие треба да го изберете вистинскиот.

Според тврдењата на специјализираниот сајт за обложување, Кладење.мк, дефинитивно треба да ги исклучите емоциите додека се обложувате. Наместо тоа, бидете рационални и комбинирајте со советите кои следат.

Мал дел од достапните опции за обложување на фудбал:

Победник на натпревар
Точен резултат
Картони на натпреварот
Вкупно голови
Полвуреме Крај

Следете ја формата на клубовите

Ако го посетите сајтот Кладење.мк ќе најдете мал милион корисни информации кои ќе ви помогнат при изборот, а исто така достапни се и предлог типови кои се составени и избрани од исклучително стручен тим. Освен тоа, внимавајте на составите, односно ако има повреда клучен играч од тимот, обично тоа знае да се одразе врз целата екипа, па затоа детално аналзиирајте.

Споредете ги коефициентите

Експертите препорачуваат да имате повеќе опции за обложување. Коефициентите за фудбалските натпревари често знаат да варираат, па тоа на долгорочен план би било голема загуба за играот.

Сингл натпревари и комбо тикети

Дефинитивно шансите за добивка ви се поголеми ако играте само еден натпревар, но повеќе пари има доколку направите комбо тикет, односно тикет со повеќе натпревари.

Обложувајте се во живо

Обложувањето во живо има големи предности и често знае да донесе голем профит. Практично тоа се случува доколку го следите натпреварот, па гледате дека фаворитите немаат баш среќа, а аутсајдерот игра одлично, па можете да се обложите контра и да добиете пари.

Врз основа на овие неколку совети, вие можете драстично да ги зголемите шансите за добивка. Среќно! тикет

Advertisements
To Top