Кој што ќе ја победи мечката е наследникот на Кабиб Нурмагомедов (видео)

Таткото на ММА ѕвездата Кабиб Нурмагомедов му бара наследник помеѓу момчињата во Дагестан.

Абдулманап Нурмагомедов не се откажа од својотс стил и ги пушти момчињата да се борат со вистинска мечка, исто како што направи пред неколку години со синот.

Самиот Нурмагомедов се пофали и објави видео на социјалните мрежи.

https://www.facebook.com/sportal.bg/videos/322243751746517/