Кога верата не му дозволува да гледа голотија – напален тинејџер ќе најде начин


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Малиот е „закочен“ од религијата (мормонец по вероисповед) да гледа порнографски содржини и голи женски. Ама пусти тинејџерски хормони, ќе те натераат на сè кога си напален, па и да најдеш решение за ваквата забрана.

Техниката со која си прави филм дека гледа нешто голо ја нарекол „bubbling“ и му функционира максимално за неговите потреби.