Видео

Кога Роналдо, Ибра и компанија ќе останат без зборови пред јаките финти од фудбалски таленти

Иако Роналдо, Ибрахимовиќ, Нејмар, Суарез и компанија се ѕвездите кои земаат милиони за да играат фудбал, талентот не завршува кај нив и со нив. А меѓу талентираните има и јаки девојки.

To Top