Кобра му пие вода од рака (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Жителите на индиската држава Махараштри имаат особено почитување за влекачите кои таму не само што не се повредуваат и убиваат, туку им се дава и помош кога е тоа потребно.

Поради тоа, вакви појави во оваа индиска држава, која е прикажана на видеото на кое се гледа како кобра пие вода од рацете на еден локалец, не се нешто невообичаено и вознемирувачко.

Триесетина секунди типот трпеливо тураше пополека вода во устата од змијата.