Каков фудбал, цел стадион гледаше во нејзиниот задник! (фото + видео)

Убавата Гркинка Хрисула Корумпиља, која ја имаше улогата на четврт судија, ги воодушеви навивачите на Партизан со својата убавина и атрактивен изглед. Хемијата помеѓу плавушата и Гробарите може најмногу да се забележи кога излегува на теренот на полувреме.

Од трибините одма се „слушна“ восхитот од Гробарите, а тоа го забележа и таа и за заврте кон нив, но се трудеше да биде озбилна и ладна.

Позади убавото лице сепак се гледа чист професионализам и строгост, а тоа го забележаа сите од трибините. Гркинката не ја испровицира ништо. Така забележе и дупка во голот и побара мрежата да се поправи.