Како украински банкомат реагира на руски јазик (снимка)


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Ако банкомат во Украина побараш да бидеш услужен на руски јазик, добиваш порака „Слава на Украина!“ (и толку од услугата). Ако сакаш банкоматот да ти ја врати картичката, ќе мора да ја одобриш украинската порака „Слава на хероите“.