Како не ги боли?!


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓



Тајландскиот фестивал на екстремен пирсинг секоја година ги собира на едно место обожавателите и зависници од екстремните „дупчења“ насекаде по своето тело.

Настанот се одржува на островот Пукет, каде секоја година се собираат посетители од сите страни на светот кои сакаат да ги покажат своите уникатни бизарни пирсови.