Кај сака Ердоган да стои до мажи, додека Путин крај себе има три жени (видео)


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Комична и интересна ситуација направи турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган во моментите кога се фотографираа со рускиот претседател Владимит Путин.

Додека до Ердоган стоеја тројца мажи, а до Путин три жени, Турчинот реши дека таквата распределба не е фер, па „украде“ една од девојките до Путин за да стои до него додека се фотографираат.