Јункер камен пијан на НАТО самитот – Заев го почести со „ваучер од Шилегов“

Жан-Клод Јункер нема проблем да се направи дрво пијан и кога е во друштво на светската политичка елита – сигурен е човекот дека ќе има добронамерници како нашиот Зоран Заев кои ќе му се најдат во зловреме, да го придржат да не паѓа и да не се брука дополнително.